Monday, September 30, 2013

Lämnade en present

När jag flyttade ut igår lämnade jag en present till nästa hyresgäst i lägenheten. (Skulle du som ska flytta in i lägenheten mot förmodan läsa det här kan du ju sluta läsa nu, så slipper du få överraskningen förstörd, förutsatt att du inte flyttat in än vill säga). Hade ett kort från en bokhandel på vilket man för varje pocketbok man köper får en stämpel, och när man har fått tio stämplar får man en gratis pocketbok på köpet. Jag har ju ingen nytta av det nu när jag inte bor kvar i Kalmar - särskilt inte som bohandeln i fråga, Dillbergs, är fristående och bara finns där - så då tyckte jag att jag gott kunde lämna kvar det. Hon som får det lär ju ha större användning för det än vad jag har numer, och det vore ju onödigt att de stämplar som redan finns på kortet (fem stycken om jag minns rätt) kastas bort. Hoppas hon blir glad för presenten, och att hon får användning för den.

För övrigt är Dillbergs en alldeles utmärkt liten bokhandel (plus att den, som sagt, är lokal och fristående vilket ju gör att man gillar den ännu mer), så om kortet leder till att hon köper böcker där istället för någon annanstans är det bara en bonus.


Den här dagen finns annars inte så värst mycket att säga om. Tog sovmorgon så dagen har varit lite halvkort. Dock måste man ju nämna säsongspremiären av Homeland. För det tittade jag naturligtvis på. Lovande säsongspremiär, men långt ifrån så kittlande, tätt och nervpirrande som det kan vara när det är som bäst. Man hade kanske hoppats på lite mer. Men ändå en lovande premiär som sagt, och det där riktigt kittlande dramat och nervpirrande stämningen lär ju komma mer och mer. Säsongsstarter är ju sällan särskilt explosiva i den här typen av serier i och med att de måste fräscha upp minnet om vad som hände i förra säsongen, förklara vad som hänt sedan dess och så vidare.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home