Saturday, September 28, 2013

Smårörig dag, men jävlar vilken bra kväll det var igår

Äntligen tillfälle att slå sig ner här vid datorn. Har faktiskt inte hunnit göra min morgonrunda på internet än. Har varit av förklarliga skäl varit en lite rörig dag i och med att det varit fullt upp med packande hela dagen. Eller hela dagen och hela dagen, jag klev ju inte upp förrän efter ett men ändå. Och att jag sov så länge beror naturlgitvis på gårdagskvällens och nattens äventyr.

Popidyll var grymt igår. Det blev en helt fantastisk kväll, med allt vad jag ville ha av ett sista popidyllsbesök. Grym musik, bra konsert, dansgolvsrus, härliga människor, välsmakande öl, fantastisk stämning. Och så var jag, naturligtvis, tillbaka längst fram i mitten under konserten. Där jag brukar stå. Så ja, det var en fantastisk kväll helt enkelt. En perfekt kväll för att brinna upp i Kalmarnatten för sista gången. Och brann, det gjorde jag. Det gjorde jag sannerligen.
Jag hade så jävla roligt, och har alltid haft så jävla roligt på Popidyll.Känns trist att den tiden är över för mig. Popidyll är precis mitt i prick med vad jag gillar för musik och vad jag vill ha ut av en utekväll, jag har älskat det sedan första gången jag klev innanför dörrarna på Söderport. Det har helt klart varit en av de bästa grejerna med att bo i Kalmar. Hoppas dock att någon gång i framtiden få möjlighet att komma dit igen. Det hade varit roligt.

Finns väl inte så himla mycket mer än så att säga om kvällen. Gick dit, drack lite vin, hamande på dansgolvet, såg bandet, träffade lite gött folk, fortsatte på dansgolvet till stängning, och när det stängde tjötade jag lite med arrangörerna och tackade för alla härliga kvällar jag haft där.  Så det var en himla bra kväll helt enkelt. En himla bra slutpunkt för mitt festande i Kalmar.

Dagen idag har nästan uteslutande handat om att packa inför flytten. Har gått bra, men jag och mina föräldrar har emellanåt lite olika syn på hur saker bör göras och så vidare. Sen kan jag inte hymla med att jag helst hade sett att de hade dykt upp först idag på eftermiddan istället för igår, och att det alltså var imorgon som skulle vara den stora packningsdagen. Men det är ju som det är och går inte att göra särskilt mycket åt.
Nu ska det strax ätas mat. Det ser jag fram emot. Jag är hungrig. Har liksom inte ätit på hela dagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home