Wednesday, October 02, 2013

Det utlovade kommer, men något senare

Nämnde ju häromdan att jag skulle skriva en längre text om min tid i Kalmar och lite sådär. Den texten kommer, men det kommer dröja ett par dagar till. Har varit så mycket annat att stå i sedan flytten att jag helt enkelt inte hunnit med att få den färdig. Men den kommer så snart den är klar.

Dagen idag? Vet inte om det finns så himla mycket att säga. Ägnat mig åt en del småjox såhär i eftersvallet av flytten. Men också passat på att läsa lite. Under kvällen tittade jag på premiären av von Svenssons Kläder. Tror det kan bli bra, men det kan nog krävas ett par program för att tonen ska sättas och så vidare innan man riktigt fastnar i det. Just dagens avsnitt som handlade om yrkeskläder kändes väl också som att det inte tillförde något man inte hört förut, men det kan också bero på att jag seda tidigare haft anledning att fundera en del på ämnet. Samtidigt bör man nog komma ihåg att den här typen av program ofta tillför mer ju fler avsnitt som visas, de första avsnitten blir ju ofta lite av en itnroduktion till ämnet liksom. Med det sagt kändes första avsnittet ändå sevärt, och det var snygg och skickligt genomförd tv. Och jag tror som sat att det kan bli riktigt bra bara det hinner gå ett par program.

Har för övrigt ont i halsen på ett sätt jag, vad jag kan minnas, inte haft förut. Det är naturligtvis inte utan att man blir lite nojig. Men vi får hoppas att det går över. Halsont i sina olika inkarnationer brukar ju kunna göra det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home