Saturday, March 15, 2014

Blä!

Bofors - Karlskrona 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)

Jävligt trist med förlust i sista matchen. Visserligen en för Bofors del betydelselös match, men man vill ju ändå helst avsluta med en seger liksom. Jävligt tungt slut på säsongen överhuvudtaget faktiskt. Med ännu en snöpligt missad kvalserie. Och extra trist att vi inte får vara med och spela bort Örebro från elitserien. Men men, det är bara att börja sikta på nästa säsong. Då ska vi ta gruvlig revansch på allt och alla.

Dagens match, tja jag tycker att Bofors överlag var lite bättre än Karlskrona. Men som det varit nu under kvalserien hade BIK svårt att få in pucken, och så trillade det in ett par lite för lätta mål bakåt och sen var det kört. Sen hjälpte det ju inte direkt att domarn plötsligt klev in i handlingen när BIK skulle börja jaga på allvar i sista perioden.
Gött hur som helst att Rögle vann sin match så att Karlskrona missade kvalserien. Inte för att jag unnar mygel-Rögle en kvalplats, snarare tvärtom. Men sure Janne Karlsson (Karlskronas tränare) missunnar jag ännu mer en kvalserieplats. Och framförallt ska inget annat lag än Bofors få fira någon form av avancemang i Nobelhallen. Det kommer jag aldrig någonsin unna något lag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home