Wednesday, December 31, 2014

Nyårsafton

Nyårsafton idag alltså. Ska fira in det nya året tillsammans med vänner, på kalas hemma hos en kompis. Blir nog skoj. Måste dock erkänna att jag antagligen kommer skåla i alkoholfritt bubbel vid tolvslaget. Vet av erfarenhet att det är lätt hänt att man blir snorfull när man först festat under kvällen, och sen dessutom ska hälla i sig en hel flaska mousserande. Och så jäkla packad har jag ingen vidare lust att bli känner jag. Så när jag nu ändå har en alkoholfri liggande (köpte ju en i somras när vi skulle fira tioårsdagen av studenten ifall det skulle vara någon som körde eller så) lutar jag åt att jag tar den inatt. Då slipper man ju förhoppningsvis vara bakfylleknockad långt in på eftermiddagen imorgon. Och ja, jag är medveten om hur torrt vuxet det där lät. Får skylla på att jag bara har sisådär tio månader kvar till 30.

Blev faktiskt klart med nyårsfest ganska sent i år. Var först en bit in i mellandagarna som det blev bestämt. Så jag var rätt länge inställd på att jag inte skulle fira på något särskilt sätt. Typ kanske en filmkväll och bara ha det gött sådär i största allmänhet kanske. Men så blev det alltså inte, utan i grevens tid var det någon som tog på sig att styra upp årets firande. Gött det, får man väl säga.

Nåväl, jag ska inte sitta här och randa så värst mycket mer. Har en del annat som behöver göras. Men gott nytt år på er!

PS. En sammanfattning av/tillbakablick på 2014 kommer om ett par dagar, har inte riktigt haft stunder att skriva ihop den än, och låtlistan till årets nyårsskiva kommer alldeles strax.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home