Friday, January 02, 2015

En fredag i januari

Har inte hänt så värst mycket spännande idag. Var nere och åt hos morsan och farsan under eftermiddagen. En slags försenad nyårsmiddag skulle man nog kunna säga. Det smakade bra.

Mötte även farmor när jag var ute på promenad. Hon fick en sån där seniormobil med stora siffror i julklapp, och nu hade hon bekymmer om vad hon ska välja för abonnemang. Men hon får väl prata med dem nere på telebutiken och se vad de säger.

Var väl för övrigt för väl att juniorkronorna lyckades slå finnpajsarna. Det var svettigt där ett tag. När det blev 3-3 kändes det lite som att det kunde vara kört. Men så gjorde Sverige mål, klarade det långa numerära underläget och så kändes det plötsligt rätt bra igen. Skönt att de vann.

På spåret gick bra idag. 35 poäng landade jag på idag och det är ju klart acceptabelt. Egentligen skulle jag kanske haft någon mer poäng, men eftersom ett av lagen ryckte tidigt på en av resorna gav jag mig själv poäng först när jag var helt 100% supersäker på att jag skulle ha klarat det själv (även om jag tror att jag skulle ha tagit det en eller två nivåer tidigare). Lite samvete och hederlighet måste man ju ha.

Vi säger så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home