Monday, January 05, 2015

Trist

Förlust i JVM-semifinalen alltså. Det var ju förjävla trist. Kanske var ryssarna bra, men framförallt tycker jag att Sverige gjorde en fruktansvärt dålig match. Dåliga passningar, många horribla pucktapp, omständligt och mycket felbeslut i anfallszon, uselt spel på offensiv blå. En dålig match helt enkelt. Som det utvecklades hade nog Sverige behövt första målet för att få lite luft under vingarna och så vidare för att kunna ta den här matchen, men så blev det ju tyvärr inte.

Sen kan jag tycka att Sverige fick ett par väldigt billiga utvisningar emot sig, och att Sveriges 2-4 i slutet blev bortdömt är ju ett skämt. Visst var han på målvakten lite grann, men det var utanför målgården och det var målvakten som åkte ut och kom i vägen. Men det var inte domarna som avgjorde (även om man inte kan undvika att fundera på vad som hänt om de inte tagit den där superbilliga utvisningen som föregick 0-2), utan det var som sagt Sverige som gjorde en alldeles på tok för dålig match.

Men vi får se det positivt, nu slipper vi ju i alla fall en sur finalförlust. För det är bara att inse, en final mot Kanada i Kanada, det vinner Kanada.
Och så blir det ju förhoppningsvis ett brons också. För jo, jag tror att Sverige slår Slovakien.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home