Thursday, July 02, 2015

Gnällde nog lite väl

Kan väl säga direkt att ja, jag var nog överdrivet gnällig och negativ igår. Att jobba en dag såhär går ju ganska fort. Dessutom är kontoret luftkonditionerat, och det är ju inte något större fel en sådan här dag när det är uppemot 30 grader (när jag kom hem vid fem var det 28-29 i skuggan). Jobbigt att kliva upp tidigt dock.

Angående temperaturen upplever jag dock att även om det varit varmt så har det, de gånger jag varit ute, inte varit så där jobbigt tokhett. Det har ändå gått att promenera utan att få dåndimpen liksom. Lite svettigt absolut, men det får man ju räkna med vid den här tiden på året, och inte sådär så att man blir toksvettig bara av att gå ut (för att upprepa mig lite från igår).

Galet dramatisk fullmåne nu för övrigt.

Förresten ringde mina föräldrar här tidigare ikväll. Tydligen har jag fått någon form av värdecheck eller utbetalning eller nåt på posten (eftersom jag inte kommit mig för att adressändra än kommer en del av min post dit). Det undrar man ju vad det kan vara. Mig veterligen har jag inte gjort eller deltagit i eller varit med om något som skulle rendera något sådant (lönen för det jag jobbade förra veckan kommer tidigast i slutet av juli är det sagt). Men tills jag varit där och hämtat det och vet vad det är utgår jag nog ifrån att det är någon sorts reklam. Brukar vara bäst så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home