Wednesday, June 24, 2015

Rätt trött på mätarställningar

Rätt ospännande dag på det hela taget. Har mest suttit och lagt in mätarställningar i en excelfil. Efter att jag kom hem har jag mest tagit det lugnt. Och fått en del skrivet. Tveksam kvalitet på det skrivna kanske, men bättre än inget.
Och jo, jag kommer behöva gå iväg till det där kontoret imorgon också. Det hade jag inte direkt tänkt mig när jag först gick dit för en vecka sedan. Med lite tur kan det bli sista dagen imorgon, men det är inget jag räknar med. Känner jag min mor rätt lär hon dyka upp med en ny enorm pappershög när jag precis börjar bli färdig med de jag har kvar att gå igenom.

För övrigt är jag nog sämst i världen på att steka fiskpinnar. Det är ju egentligen världens enklaste mat att fixa, men på något jäkla vänster lyckas jag misslyckas. Vet inte om jag steker för länge eller inte tillräckligt länge eller för varmt eller inte tillräckligt varmt, men något fel gör jag. Fiskpinnarna blir bara sladdriga och ramlar isär och tappar paneringen. Egentligen är jag rätt hygglig i köket, men just fiskpinnar lyckas jag inte med. Väldigt märkligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home