Wednesday, July 01, 2015

Klippt igen

Då var det klippt igen. Nu är jag tvungen att göra massa jävla registreringar en dag till. Morsan hintade visserligen om det när jag var hos dem och åt i söndags att det kanske eventuellt kunde bli en dag antingen onsdag eller torsdag. Men när jag inte hade hört något igår trodde jag i min enfald att jag hade klarat mig den här gången, att jag haft lite flyt, att jag sluppit undan, att det inte skulle bli något. Det kändes skönt. Men tji fick jag.
Så nu måste jag kliva upp tidigt igen imorrn och offra hela dagen på att sitta på det där jäkla kontoret och traggla med de där jävla registreringarna. Är inte ett skit sugen om man säger så. Just när jag hade börjat hitta en bra rytm igen efter förra veckans undantagstillstånd. Men men, det är bara en dag. Man får se det så.

Idag har väl annars varit en ganska vanlig dag. Lite varmare än de flesta andra dagar är klart, men inte så det stört direkt. Jag är ju inget av fan av när det blir idiotvarmt, men så som det varit idag kan jag leva med. Varmt, lite svettigt efter att ha varit ute på promenad, men inte så att man storknar eller bli svettig bara av att gå utanför dörren. Eller bara av att vakna för den delen, som det var ett tag förra året.

Gick ut en liten stund på balkongen på eftermiddagen. Inte särskilt länge dock. Eftersom jag fortfarande ligger lite efter i brunhet på armarna mot vad jag brukar vid den här tiden på året vill jag ännu inte vara ute i solen särskilt länge åt gången. Så jag var väl där ute i knappt en timme innan jag gick in och gjorde mat. Sen satte jag mig där ett tag igen framåt kvällen, när solen försvunnit bakom knuten. Då var det riktigt skönt där ute faktiskt. Om det inte vore för att jag lär vara svintrött imorgon kväll skulle det mycket väl kunna bli en balkongkväll då också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home