Friday, July 03, 2015

Uteplatskväll

Har suttit på uteplatsen en sväng under kvällen. Det var gött. Dock har jag inte varit där ute under dagen. När det är såhär varmt och soligt som det varit idag blir det så inihoppsan varmt invid väggen när solen ligger på (vilket den gör i stort sett hela dagen).
Annars vidhåller jag vad jag sagt om temperaturen de senaste dagarna. Varmt absolut, men inte så farligt ändå, inte vidrigt varmt liksom. Såg dock någonstans att luftfuktigheten beräknas stiga lite de närmaste dagarna, så vi får väl se hur det bli imorgon och på söndag. Det är ju när det är fuktigt som värmen kan bli jobbig.

Imorgon ska jag för övrigt iväg på lite grillfest hos en kompis. Det ska bli kul. Lite småbökigt dock att kompisen som ska ha fest bor i Degerfors, men det får gå. Bättre fest i Degerfors än ingen fest alls som det gamla talesättet lyder.

Tog förresten vägen förbi föräldrarna i eftermiddags och plockade upp den där värdechecken jag fick på posten. Visst var det som jag misstänkte, typ reklam. Något jäkla nätkasino som skickat en värdecheck att spela för. Ganska ospännande med andra ord.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home