Sunday, May 01, 2016

Spontanpub

Så det blev ett spontanbesök på puben igår. Fick ett infall frampå kvällen och knallade iväg. Det var trevligt. Fast kanske blev den en öl för mycket. Dels var jag svagt bakfull imorse vilket jag sällan är annars, dels kan det eventuellt ha varit så att jag levde mig in lite väl mycket i Common People strax innan stängning när det bara var jag och typ tre till kvar, tjatade om att de borde spela Håkans Valborg som sista låt, var något osammanhängande, sjöng på en annan Håkanlåt för att bevisa för en tjomme som inte gillade Håkan att Håkan är bra, undersökte en mystisk trappa på vägen hem och sedan somnade på soffan. Så väldigt ovärdigt. Men är det Kirsten Dunsts födelsedag ska man fira ordentligt.

Sprang på farmor när jag var ute på promenad idag på dagen. Lyckades lova att jag ska vara hundvakt en dag om ett par, tre veckor. Kan ju bli spännande att se hur det går. Farmors hund är lite well, egensinnig emellanåt, så det skulle mycket väl kunna sluta med att jag inte får henne nedför trappen när jag ska ta ut henne. Men det får väl visa sig då antar jag.

Imorgon eftermiddag visar förresten SVT den mästerliga Flicka och hyacinter. Den ska ni naturligtvis titta på. Obligatorisk tittning. Blir förhör på den sen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home