Wednesday, June 01, 2016

Fyra år sedan examen

Slog mig tidigare idag att det just idag är fyra år sedan jag tog examen. Det tyckte jag kunde vara en bra anledning för att dricka lite bubbel, så jag passade på att öppna den lilla flaskan österrikiskt mousserande jag fick av föräldrarna när de hade varit i Berlin för ett par veckor sedan. Drack det ute på balkongen och drömde mig tillbaka till examensdagen. Det var en fin dag. Mycket känslor och fina minnen, och så kröntes det hela naturligtvis lite extra av att vi fick pris för bästa uppsats.

Sen var examensceremonin visserligen inte slutpunkten på min studietid eftersom jag även läste IKEA-kursen den sommaren, men examenstillfället är alltid examenstillfället. Vi var faktiskt rätt många ur klassen som läste den där IKEA-kursen, så i slutet av kvällen blev det nästan mer "ses på måndag" än att man tog avsked. Fast även fast de flesta av oss skulle ses igen bara ett par dagar senare hade jag och några till framemot de tidiga morgontimmarna faktiskt ett väldigt fint avsked i den korsning där vi alla skulle åt varsitt håll. Men det får bli en annan historia.


Annars har jag hängt en hel del på balkongen idag också. Har varit varmt, men under större delen av dagen en hel del moln. Rätt skönt faktiskt, för då har man inte behövt skydda sig mot solen på samma sätt som om den bränner på hela dagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home