Saturday, July 09, 2016

Ännu lugnare, men med en bra idé

Om gårdagen var lugn har väl den har dagen om möjligt varit ännu lugnare. Bortsett från förmiddagens promenad har större delen av dagen tillbringats på en stol på balkongen. Strax efter att jag gått in började det regna. Så jag tyckte att jag hade bra timing där. Sedan regnade det lite till. Sedan var det regn och sol samtidigt en stund och man blev alldeles förvirrad. Sedan slutade det regna och gick ut med en soppåse och tyckte att det var ganska skönt ute så det råkade bli en oplanerad promenad runt kvarteret också. Skönt med lite luft sådär på kvällskvisten. Sedan läste jag lite i senaste Filter och nu sitter jag här. Som det kan gå.

Ingen dålig dag men tycker väl inte riktigt att horoskopets löfte om en dag som "genomsyras av romantik och allt det vackra i livet" infriades. Man blir ju besviken för mindre liksom.

Tror att grannen ovanpå just slog nytt rekord i hög volym. Jag inte bara hörde musiken som vore det radion i köket som stod på, jag kände till och med basen i golvet. Inte superhärligt kanske när hen envisas med att ha mycket sämre musiksmak än vad jag har (grannar har ju nästan alltid det), men eftersom jag för bara ett par veckor sedan tillstod att det är helt ok om folk spelar högt om de har fest så länge det inte börjar spela mitt i natten får jag väl vara konsekvent och ge fan i att gnälla. Men skulle det bli högljudd efterfest inatt, jävlar vad jag ska tjura och gnälla i så fall.

Nåväl, kom på en bra idé förut idag. En bra romanidé för att vara exakt. Kan inte (well, vill inte) avslöja några detaljer just nu, men det känns som en idé med sinnessjukt hög potential. En bra idé är ju dock en jämförelsevis liten del, man måste ju få till utförandet också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home