Wednesday, November 01, 2017

Suck och pust och fula ord

Björklöven - Bofors 4-3 (1-1, 2-2, 1-0)

Så var vi jumbo då. Det var ju månljust. Känns väl rätt uppenbart att något måste göras. Förstärk truppen nu! Innan det är försent!

Att spetsa laget kostar, men en säsong i absoluta botten kostar ännu mer. Personligen skulle jag gärna se att man plockar in Per Ledin. Han är visserligen inte spets i meningen att kommer lassa in poäng, men han skulle bidra med att jaga på och inte vara rädd för att skälla på såväl motståndare som medspelare. Och den biten tycker jag har saknats i år. Han borde heller inte vara särskilt dyr, och med tanke på att han varit här en del på somrarna de senaste åren är han ju redan bekant med staden. Sedan är klart att i en idealisk värld hade BIK haft resurser för att plocka in en toppkedja, en eller ett par vassa klassbackar och en omutlig målvakt, men de resurserna finns inte, och då känner jag att Ledin hade varit en bra början. Som jag sagt förut skulle jag också gärna se ett lån av Calle Persson för några matcher. Särskilt om Bernhardt och Brissle även fortsättningsvis finns på skadelistan.
Utgår ifrån att BIK hörde sig för om möjligheterna när Lavoie kom ut på marknaden. Allt annat hade varit tjänstefel av Torsten i det här läget. Att han sedan inte hamnade här är inte mycket att säga om, klart det är svårt att tävla om spelare med mer resursstarka lag som dessutom håller till i toppen av tabellen. Men frågan bör åtminstone ha ställts.

Troja hemma på lördag. Då måste det bli tre poäng. Någon annat finns bara inte på kartan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home