Wednesday, May 30, 2018

Favorit (?) i repris

Sa häromdagen att det var en sådär idé att baka kakor i ett kök i söderläge en dag med över 25 grader och sol? Well, idag hände det igen. Slog mig på eftermiddagen att jag i något svagt ögonblick i vintras råkade häva ur mig att jag skulle bjuda på hembakt när jag slutade på stöd och matchning. Nu är det ju sista dagen imorgon, och då får jag väl stå för det. Trots att det bara är någon enstaka som är kvar sedan dess och att vederbörande knappast kommer ihåg det. Madeleinekakor fick det bli. Fast gjorde dem med apelsin istället för citron den här gången. Lite variation får man allt kosta på sig.

I övrigt inga större överraskningar under dagen. Lite balkong här frampå kvällen när solen försvann bakom huset (är det så varmt som det varit idag går det knappt att sitta där ute när solen ligger på, blir som man brukar säga görhett).
Imorgon ska jag utöver att avsluta hos Manpower även tvätta. Har ju svettats ner en del t-shirts och annat de sista veckorna så det kan liksom vara dags om man säger. Inte skitkul kanske att kliva upp ytterligare lite tidigare än nödvändigt, men å andra sidan känns det mer humant att kliva upp en halvtimme tidigare än sådär tre timmar tidigare.
För övrigt ska det bli skönt om lite drygt ett dygn när det fyller på med surf på mobilen igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home