Sunday, August 05, 2018

Komediguld

Idag blev jag trevligt nog inte väckt tidigt av åska. Däremot vaknade jag till imorse och upptäckte att jag för första gången på flera veckor någon gång under natten dragit täcker över mig. Det var ju lite spännande ändå.
Därefter har söndagen förflutit utan större överraskningar. Har ägnat kvällen åt att se Sommarnattens leende på SVT play. Mycket bra film. Himla lyxigt att den finns på play (dock bara i drygt en vecka till så skynda att titta). Scenen hemma hos fröken Armfeldt är rent komediguld.

För veckan som kommer har jag nog inget särskilt planerat direkt. Ska väl försöka få iväg ett par jobbansökningar (hänger ju dock lite på att det faktiskt finns något att söka) och läsa någon bok och så. Inga större utsvävningar var det verkar. Eller förresten, BIK träningsspelar ju mot Örebro i veckan, det ska jag nog se. Även om jag inte lägger någon större vikt vid att det är derby (träningsmatch är ju träningsmatch oavsett motståndare) kan det vara kul att gå på hockey och se BIK spela igen för första gången sedan början av mars.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home