Friday, June 07, 2019

Blev svettigt

Den här dagen började med att jag upptäckte att Hans majestät får vänta, en av mina älsklingsfilmer från svenskt 40-tal, gick på tv. Tittade inte på den mer än några minuter just då eftersom jag hade annat som behövde göras, men den finns på play så det är klart att jag kommer se (om) den framöver.
I övrigt en lugn och ganska trevlig dag, ägnade eftermiddagen åt läsning, ända tills telefonen ringde och jag fick rusa iväg och stänga av en brandvarnare som gått igång utan orsak (eventuellt för att batteriet höll på att ta slut). Verkligen jättekul att behöva ge sig ut på en oplanerad rask promenad när det var uppåt 30 grader och sol. Svettig så in i helskotta när jag kom hem igen.
Tittade sedan förbi på Red Bricks festival en sväng. Var ju fritt inträde och lokala band idag, så knallade dit för att kolla in läget och ta en öl i kvällssolen (eller ja, jag satt i skuggan men ändå). Trivsamt, varierande standard på banden kanske men trevligt med liverock liksom. Det var ett tag sedan sist. Var inte där skitlänge dock, utan det blev väl ett par timmar. Tyckte att det kunde räcka. Sedan gick jag hem och åt glass.

Pratas om att det kan bli rejält med åska imorgon. Håller alla tummar jag har för att det inte blir det. Det vore väldigt skönt att slippa faktiskt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home