Tuesday, June 18, 2019

Torkade efter ordning

Torktumlaren var lagad. Det tycker jag var bra. Gick således smidigt både att tvätta och få tvätten torr. Det som tumlades blev torrt där, och det tog kortare tid för det i torkrummet att torka eftersom där fanns mindre som behövde torka än det gjort om också lakan och handdukar hängt där. Gott så.
I övrigt en förhållandevis produktiv dag. Är man uppe tidigt så att dagen blir längre hinner man ju i regel med mer. En tur ner till stan, kom mig för att få nytt batteri i klockan, gjort glass, sökt ett jobb, fixat med ett kort till en kompis som fyller år snart. Hann även se dagens matiné, Dans på rosor (1954). Har sett den ett par gånger förut, men tyckte att jag gott kunde se den igen. Den är en smula bagatellartad, men klart trevlig, och så innehåller den ju den SENSATIONELLA effekten att den i den stora showscenen på slutet plötsligt går från svartvitt till sprakande färg. Det vill man ju inte missa. Inte ofta man får se John Botvid i färg liksom.

Var uppe tidigt som sagt, så är lite småtrött för tillfället. Imorgon ska jag dock sannerligen inte ha klockan ställd så tidigt utan kliva upp vid normal tid, och så hoppas jag att jag inte blir väckt tidigare än så av att de exempelvis får för sig att sätta dit trottoarkant på den nyasfalterade trottoaren under morgonen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home