Thursday, June 13, 2019

Lovande lyssning

I grund och botten en lugn dag. Har börjat lyssna igenom Summer Party 2019. Känner mig rätt nöjd såhär långt. Det gör jag förhoppningsvis när jag lyssnat färdigt på hela listan också.
Det tycks ha blivit lite dimmigt under kvällens gång. Och på tal om väder så åskade det fram till lite efter ett igår. Så det blev korsord och lite läsning för hela slanten under kvällen. Hade lite lösa funderingar på att se den avgörande matchen i Stanley Cup, men jag blev så pass trött att jag gick och la mig istället. Kul att Blues vann hur som helst. När man är förhållandevis neutral är det dock förstås svårt att inte också känna med det förlorande laget. Kanske särskilt Mojo som ju var i BIK några matcher senaste lockouten. Att förlora avgörande matcher på hemmaplan well, det är tungt.

Imorgon tar de studenten här i stan. Återstår att se om jag vaknar av ystra studenter på väg mot skolan imorgon bitti. Vill minnas att den traditionen bröts förra året, men annars har det nog hänt varje år jag bott här. Det är väl en av få gånger det ändå är helt okej att bli väckt tidigt av ljud utifrån. Rätten att väsnas hör liksom dagen och dess deltagare till.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home