Wednesday, April 15, 2020

Jobbspäckad vecka på gott och ont

I dag började så en intensiv jobbvecka. Började dagen med att boka in en telefonintervju till morgondagen. Sedan knallade jag i väg och gjorde en intervju på plats på ett ställa under tidiga eftermiddag, och satte mig sedan och skrev den artikeln när jag kom hem. I morgon har jag då först den där telefonintervjun, och sedan ska jag i väg för ytterligare en intervju strax utanför stan på eftermiddagen. Både de grejerna ska såklart rendera i varsin artikel. Deadlinevecka. Då blir det en del att stå i.

Med tanke på tråkigheten med den brutna kontakten jag skrev om i går är det både på gott och ont att det är mycket att göra just den här veckan. Det är klart att det i någon mån tar fokus från jobbet, och visst finns det en del av mig som gärna hade tagit en rejäl katharsisfylla i går kväll (vilket ju inte riktigt funkar när man har jobb att göra). Samtidigt är det bra att ha något att göra och inte bara gå runt och fundera och älta. Så det finns som sagt både fördelar och nackdelar med tidpunkten.
Med det sagt ska jag inte tjata så himla mycket om det. Det är som det är och man får försöka acceptera det. Jag hade gärna haft kvar henne som vän, men man kan inte tvinga någon att hålla kontakten som inte tycker det känns rätt. Då blir det ju inte bra för någon. Där får man, vilket jag ju var inne på igår, som vän stå tillbaka lite även om det svider. Vår historia är vad det är, och jag kan förstå att det kan kännas weird för henne nu när hon har ett förhållande och så vidare. Tråkigt för mig, men det får det väl vara antar jag.

Åt för övrigt upp det sista påskgodiset i kväll. Finns alltid något lätt vemodigt över det. Som ett svagt eko av känslan när man plockar ner julpyntet.

Ny arbetsdag i morgon. Då är det bara att gasa vidare.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home