Wednesday, June 17, 2020

Bärhjälpsutflykt

Gjorde den där glassen. Den blev riktigt god. Dock kanske jag skulle kört den lite längre i maskinen för konsistensen blev kanske inte 100% som jag önskade (märkte jag när jag smakade den efter att den stått i frysen ett tag). Men så länge det smakar bra kan man ju leva med det.
Efter det hade jag tänkt att ta en läsningseftermiddag på soffan, men så ringde morsan och bad mig åka med till systembolaget för att hon behövde hjälp att bära. Så då var det ju bara att snöra på sig skorna och åka iväg. Systemet i Degerfors hade hon bestämt sig för rentav (pga närmare till parkeringen från entrén), så det blev en liten utflykt. En rätt lönsam sådan. När jag kom hem hade jag en flaska vin och tre öl med mig som jag inte hade behövt betala för.

Sedan har kvällen varit lugn. Då hann jag läsa lite. Fortsatt uppkopplingsstrul när jag satte mig här. Ännu ingen som gjort anspråk på den där tröjan jag hittade igår. Har jag månne misstagit mig så att det inte alls är någon granne som tappat ner den från balkong eller fönster?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home