Tuesday, June 16, 2020

Tvätt, smet och tröja

Rätt produktiv dag om jag får säga det själv. Tvättade såklart, men hann också röra ihop glassmeten jag ska göra glass på i morgon. Provsmakade smeten och den var sjukt smarrig. Hoppas att den blir bra som glass också. Sedan har jag dessutom fått en del småfix gjort som inte blivit av tidigare.
När jag klev ut på balkongen i morse för att känna på temperaturen (när solen skiner på sommaren är termometern inte alltid att lita på) upptäckte jag en tröja i en av buskarna intill balkongen. Tog in den ifall det skulle börja regna och satte upp en lapp om det i trappen. Än så länge har ingen claimat den, men den får väl hänga kvar ett tag så får vi se om någon upptäcker att de saknar den. Det är inte mer med det.

Under kvällen har jag suttit och läst en stund. Skrivit mina ord för dagen. Svurit över Bahnhof som uppenbarligen inte kan leverera en stabil tjänst. Har haft problem med att uppkopplingen ligger nere kvällstid sedan i höstas. Vissa perioder är det lite bättre, vissa sämre, men jag kan aldrig lite på att internetanslutningen ska fungera om jag knäpper på datorn kvällstid. Det är oerhört frustrerande, för det är ju oftast då man vill exempelvis kolla på någon film eller så. De sista dagarna har det hur som helst varit en sämre period. Felanmälde och hade en del kontakt med dem i december-januari, och då hände det typ ingenting. Ärendet var avklarat lät de meddela, men det har fortsatt krångla. Så får nog ringa till kundtjänst igen och verkligen stå på mig så att något händer. Inte otrevligt, men fast i att nu får de se till att fixa det här och göra det nu. För såhär kan jag faktiskt inte ha det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home