Tuesday, July 07, 2020

Annan ordning

Lugn och stillsam måndag. Gjorde saker i lite annan ordning än vanligt, åkte med föräldrarna till Maxi framåt senare delen av eftermiddagen. I övrigt inget uppseendeväckande alls. Var betydligt lättare att komma upp imorse än igår om man säger så. Imorgon visas megaklassikerna Första divisionen på tv. Den lär jag nog titta på.

Internetanslutningen har sin vana trogen krånglat under kvällen (hoppade just igång). Måste se till att komma mig för med att kontakta Bahnhof snart, för såhär kan jag faktiskt inte ha det. Måste ju ha en uppkoppling som fungerar. Får väl använda det enda påtryckningsmedel jag har och säga att jag kommer hålla inne med betalning tills de löst problemet.
Ska jag vara helt ärlig så tror jag att det är fiberboxen på väggen som inte fungerar som den ska. Vet att jag hade liknande problem för några år sedan, då kom de hit och bytte den och sedan fungerade det som det skulle. Har liksom testat med andra datorer och kablar och hela faderullan och det har inte fungerat då heller, däremot har det funkat prickfritt när jag har haft datorn med mig någonstans för att ansluta där. Sjukt irriterande hur som helst att ha en uppkoppling som inte fungerar som den ska.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home