Wednesday, July 15, 2020

Porslinsfynd

Morsan och farsan ringde i förmiddags och frågade om jag vill åka med på loppis. Hade ignet särskilt för mig så varför inte. Kom därifrån med tre porslinsfiguriner och sex vinylsinglar till samlingen. Inte så illa. Var lite sugen på en småful tavla också men det fick vara den här gången.
Tänk förresten när den avlägsna framtidens arkeologer gräver ut vår civilisation och hittar massa porslinsfigurer som föreställer 1700-talsmänniskor. De måste ju tro att det är någon sorts gud eller så.

I övrigt lugnt. Läst lite grann (visade sig till slut att det fanns skäl till att den där polisutredningen jag nämnde igår var så illa skött, inte för att spoila men ytterligare en opålitlig berättare, tycker det börjar kännas lite gjort nu), lyssnat på senaste Flashback Forever, kollat en film. Slog en signal till chefredaktörn också för att stämma av läget lite grann. Fortfarande oklart vad som händer där till hösten. Under tiden är jag tvungen att söka jobb för att kunna fylla i aktivitetsrapporten så att AF är nöjda. Går väl ärligt talat lite si och så med det. Känner mig inte jättemotiverad att trycka iväg massa ansökningar när förhoppningen är att vi ska kunna sy ihop en lösning med tidningen. Med nystartsjobb kan de anställa mig jävligt billigt, så helt omöjligt borde det inte vara. Vi får väl se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home