Tuesday, December 21, 2021

Jobb och julfix

Har hör och häpna jobbat lite idag. Var några webbpubliceringar jag glömt som behövde göras. Därutöver hann jag fixa lite julgodis och ta en sväng ner på stan för att köpa den där julklappen till svågern. Gick bra till slut, men krävdes lite kreativitet och påhittighet för att hålla sig inom de uppsatta ramarna.

Imorgon ska jag åka och hämta ut tröjan jag köpte i julklapp till mig själv. Har även en till sorts godis jag tänkt göra. Så får vi se om det dyker upp något jobbrelaterat eller så som behöver tas tag i. Rent formellt är jag ju faktiskt inte julledig än på ett par dagar även om det för tillfället inte händer jättemycket.

Och jo, det kan ha följt med ytterligare ett par julöl hem när jag ändå var nere på stan. Men det var sannolikt de sista. Börjar närma mig ett fyrtiotal nu, och det lär ju definitivt räcka. Har blivit lite pengar på julöl senaste månaden, men det innebär ju å andra sidan att jag inte kommer behöva handla särskilt mycket från systembolaget i januari, så det jämnar ju ut sig på slutet. Mycket möjligt att det kommer räcka längre än så. Är sällan jag dricker 30-40 öl på en månad.

Börjar bli riktigt rafflande i julkalendern nu!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home