Thursday, January 13, 2022

Snart släcker vi

Jobbat på under dagen, även om jag får medge att jag haft en sådan där dag då jag fått mindre gjort än jag tänkt mig. Men det är ju inget annat att göra än att jobba ikapp framöver. Blev under dagen även klart att jag kommer behöva jobba på lördag. Det är man väl inte supertaggad på, men det är så det är i det här jobbet, ibland får man anpassa sig efter när de man ska skriva om har möjlighet att ta en intervju.

Plockat undan julsakerna, tjugondag som det är. Drack säsongens sista julmust tidigare ikväll. Blev några kvar i backen, men de får vila i förrådet tills nästa julmustsäsong drar igång.
Trots att man gör det varje år och vet att det kommer hända blir det nästan alltid en överraskning hur tomt det blir när julsakerna försvinner. Så känns det såklart lite tomt och trist rent känslomässigt också. Är mycket roligare att plocka fram än plocka undan.
Vid midnatt släcker jag ljusslingan och elljusstaken. Blåser ut ljusen som står i fönstret framför mig. Då är det verkligen över för i år.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home