Thursday, August 11, 2022

Tömda och påbörjade receptpärmar

Även idag fick jag äran att besöka en plats jag aldrig varit på förut. Bäckhammar den här gången. Trevlig liten ort, men en av de märkligaste infarter mot byn jag sett. På vägen hem fick jag ett infall och tog vägen över Björneborg istället för den eviga Kristinehamnsvägen. Roligt med lite omväxling. Har nog inte kört den vägen sedan jag övningskörde, och det är ju några år sedan vid det här laget.

Ikväll tömde jag den sista receptpärmen. Fyllde den sedan lite grann igen då jag sorterade upp recepten jag sparat och satte in i egna pärmar. En för mat och en för bakverk och desserter. Ja, inte bara de recept jag valt att behålla från farmors pärmar utan även några stycken jag haft urklippta eller på lösa blad sedan tidigare. Bra att få lite ordning och organisation på dem. Välorganiserad som jag är sorterade jag naturligtvis upp recepten i lämpliga kategorier och såg till att få ordentliga innehållsförteckningar och så i pärmarna. Blir ju liksom mycket smidigare då, även om det är lite jobb att fixa till det. Blev faktiskt inte klar förrän framåt halv tolv-tiden. Tog lite längre tid än jag hade trott.

Imorgon ska jag nog inte iväg någonstans som det ser ut just nu, utan då blir det att jobba från skrivbordet. Kan nog vara rätt skönt nu när jag åkt en del ett par dagar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home