Monday, August 29, 2022

Inspiration visade sig

Mötet på jobbet som var tänkt idag blev uppskjutet till imorgon, så istället har det varit någorlunda lugnt. Såg att det någonstans här i närheten var ett par stycken som brutit sig in i en lägenhet genom att klättra upp på balkongen. Man hade ju blivit fett förvånad om man satt här och plötsligt upptäckte att någon försökte ta sig upp på balkongen. Men då vet man ju i alla fall att man alltid ska dubbelkolla så att balkongdörren inte står på glänt om man går hemifrån.
Fick ett uppslag till ett nytt skrivprojekt under kvällen. Om det blir något av det återstår såklart att se, men just för tillfället känns det som en kul och bra idé. Bygger väl lite på ett fynd jag gjorde nere i källarförrådet förra veckan kan man väl säga. Tankarna är igång och snurrar, och förhoppningsvis ska det resultera i något intressant också.
Annars börjar det som sagt smyga igång lite lätt med nästa tidning nu. Planeringsmöte imorgon, lite förberedelser gjorda under dagen idag. Så får vi hoppas att det rullar på bra utan hinder och problem framöver. Funkade rätt bra senaste numret, så förhoppningsvis gör det så den här gången också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home