Tuesday, September 06, 2022

Auktionsgrejer, tidsbokning, rensning

Har jobbat på under dagen. Var iväg och gjorde ett reportage i förmiddags som jag sedan ägnade eftermiddagen åt att skriva. Kom mig sedan för att plocka ihop lite grejer som ska köras iväg till auktion för att se om de tror det kommer vara säljbart. Rensade lite i ett skåp så jag fick in serveringsfaten som var för stora för skänken. Duktigt gjort av mig tycker jag.

En del av auktionsgrejerna är leksaker från när jag var barn. Plockade upp en del av dem redan för någon vecka sedan. En av dem kom jag först inte alls ihåg, men sedan har det börjat dyka upp minnen av den. Då blir man ju lite sentimental, börjar vackla om ifall man verkligen borde sälja den. Samtidigt har jag inte ägnat den en tanke på i alla fall 20 år, hade någon för två veckor sedan frågat om jag haft en sådan hade jag överhuvudtaget inte kommit ihåg att jag haft det. Då känns det väl någonstans tveksamt om jag skulle sakna den. Jaja, det får visa sig.

Fick även ett infall när jag såg att de öppnat för fjärde vaccindosen för oss utanför riskgrupper och bokade en tid. Imorgon redan. Tyckte det var lika bra att få det gjort, så har man ett någorlunda färskt skydd när jag och en polare ska på en Stockholmstripp om några veckor.

Borde förresten inte dröja alltför länge innan jag får mitt presskort nu. Vill minnas att det var beräknat 2-3 veckor efter att man ansökt, och minns jag inte alldeles tokigt är det är två veckor sedan idag jag var iväg och fixade det. Nåväl, det kommer när det kommer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home