Wednesday, August 31, 2022

Telefonstrul

Stora delar av dagen idag har internetanslutningen på telefonen i stort sett inte fungerat. Segt som sirap som bäst, oftast inget alls. Började funka frampå eftermiddan, men nu upptäckte jag precis att det lagt av igen. Med tanke på hur många tjänster som kräver uppkoppling för att fungera är det inte utan att man blir rätt irriterad när sådant inträffar.

Annars jobbat lite under dagen. Inte riktigt så mycket som jag kanske hade hoppats på att fått gjort, men man är igång i alla fall. Kommande två veckor lär nog bli de som man riktigt hårdkör.

Kom en politiker och dörrknackade i eftermiddags. Tog emot foldern hon vill överlämna. Mest av artighet egentligen, för jag vet sedan länge vad jag ska rösta på. Kan dock tycka det är rätt kul att skumma igenom listorna och se om det dyker upp någon man känner igen (eller något roligt namn för den delen). Riksdags- och regionlistorna gör det sällan det, men på kommunlistorna händer det då och då. Någon man minns från skolan, någon man sprungit på och suttit och babblat med på krogen, en gammal lärare, osv. Ganska ofta ett namn man känner igen men inte riktigt kan placera.

Läst ett par Borges-essäer under kvällen. Därefter en oväntat underhållande film. Imorgon är det torsdag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home