Sunday, September 04, 2022

Lyckad auktion

Relativt ordinär söndag. Skaffade en ram till en poster jag köpte häromsistens. Får se var jag sätter upp den. Auktionen gick... bra. Drog in mer än jag hade trott. Var väl på det stora hela ungefär de grejer jag förväntat mig som drog iväg, även om det var ett par som såldes för lägre belopp än jag hade trott. Var väl dock framförallt en grej, en lampa, som drog iväg betydligt högre än förväntat. Visste att den skulle kunna få en hel del bud, men hade tippat att den skulle landa på kanske en tusenlapp. Blev två och fem till slut. Inte illa. Blir bra penningar till farmor det. Sedan kan man ju bara tänka sig vad det kunde ha blivit om allt som från början var tänkt att gå till auktion hade gjort det, men det finns ingen anledning att spekulera kring.

Veckan som kommer blir det jobbfokus. Sedan får vi i och för sig se hur en del praktikaliteter löser sig. Formellt går min anställning ut på tisdag eller onsdag, och har vi ingen åtminstone tillfällig lösning på plats tills dess kommer jag såklart inte jobba förrän vi har det. För jag tänker banne mig inte jobba gratis. Av de förslag som luftats och sett till de förutsättningar som finns är det väl inte omöjligt att något slags frilanslösning visar sig vara den framkomligaste vägen, men att få till det är ju inte gjort i en handvändning. Det rimligaste i så fall vore kanske att jag blir anställd september ut, och när det här numret är färdigt får vi sätta oss och diskutera igenom ersättningsnivåer och upplägg på en sådan lösning för att komma fram till något båda parter kan vara nöjda med. Men vi får se var det landar. Än så länge finns ju ett par tre dagar att spela på.

På tal om auktion har jag en låda med prylar här som jag tänkt åka dit med om jag hinner under veckan. Kan ju bli roligt framöver och se vad det kan tänkas inbringa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home