Tuesday, September 13, 2022

Bara jobb och jobb

Har i princip bara jobbat idag. En jobbutflykt på förmiddagen, en telefonintervju därefter, således två texter att skriva. Två texter som båda visade sig lite lätt mariga fast på olika sätt. Känner överlag att jobbet gått lite trögt det här numret. Jag får liksom inte riktigt flytet i skrivandet och det har varit svårt att få tag på folk och jag vet inte, det känns bara trögt. Kanske är det i någon mån osäkerheten om hur det blir med jobbet fortsättningsvis som spelar in, att det smyger sig in en okoncentration eller påverkar motivationen eller så. Det har såklart ingen betydelse för att vissa varit svåra att nå, men äsch, ni fattar.

På tal om jobbet fick jag veta ikväll att det kommer dröja lite längre än det var tänkt innan jag får mitt presskort. Bilden blev inte godkänd, för mörk bakgrund. Var lite rädd för det då jag lät fåfängan styra när jag valde bilden där jag tyckte att jag själv såg minst hemsk ut framför den som jag var mer säker på uppfyllde alla krav, men när det gått så pass lång tid trodde jag nog ändå att just det nålsögat var passerat. Men det är som det är antar jag. Synd bara att jag nu inte kommer hinna få det innan vi drar till Stockholm. Hade varit bra att ha då eftersom man får lite rabatt på någon restaurang och sådär om man kan visa upp det. Sedan förstår jag inte riktigt varför Journalistförbundet inte bara kan skicka ut ett helt vanligt medlemskort som komplement just eftersom det är lite meckigt att få presskortet, framförallt för oss som bor på orter där det är en bit att åka till närmsta presskortshandläggare.

I morgon blir det i vilket fall sista utflykten för det här numret. Då till en ort jag inte besökt på över 20 år. Kan bli intressant. Tror inte jag kommer känna igen min. Synd bara att jag måste kliva upp så hemskt tidigt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home