Wednesday, September 07, 2022

Fjärde i armen

Knallade alltså iväg och vaccinerade mig efter att ha jobbat färdigt för dagen. Fjärde dosen. Fick tydligen den uppdaterade vaccinvarianten. Så då är man så skyddad det går för tillfället då. Gött det.
Åkte sedan vidare till auktionsfirman och lämnade in de där grejerna. Var ett par grejer jag fick ta med hem igen, en rätt väntat, den andra hade jag nog kanske trott de skulle vilja ha men jag är ändå inte superförvånad att den åkte med tillbaka. Blir hur som helst roligt att se när det jag lämnade in kommer ut och hur det då kommer gå. Tror kanske inte på några jättepengar, men blir det några hundra totalt får man vara nöjd. Förhoppningsvis kommer prylarna i fråga i alla fall få ett gott hem och glädja sin köpare.

Har för övrigt inte hört något från tjifen om hur det blir med jobbet framöver. Rent formellt var väl min sista dag enligt avtalet i dag tror jag, så får slå honom en signal i morgon och kolla lite. Oavsett hur det blir ska jag ju ha betalt för det arbete jag gör, även om jag för att inte sätta kollegorna i skiten så klart jobbar på och ser till att få mina artiklar klara istället för att av ren princip bara lägga ner jobbet tills det finns en lösning på plats. Nåväl, det blir morgondagens bekymmer.

Inte särskilt ont i armen ännu, men känner att det börjar sträna lite nu. Blir också intressant att se hur det är i morgon bitti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home