Thursday, September 08, 2022

Ska inte dras några slutsatser

Min dag har inte varit särskilt anmärkningsvärd egentligen. Jobbade, tog en promenad för att uträtta ett ärende på stan, gick på hockey. Hockeyn var väl ingen höjdare. Träningsmatch mot Hästen, och det var väl ungefär lika upphetsande som det låter. Förlust blev det till på köpet, nollade rentav. Inte bra såklart, men varken resultat eller något annat säger ju särskilt mycket under försäsongen. Sedan är det klart att de två matcher jag sett väcker en del oro för effektiviteten, målskyttet och kanske framförallt PP. Men träningsmatch och tävlingsmatch är två olika saker, och dessutom har det sällan sett särskilt glimrande ut från start under åren med Helmersson i båset. Snarare har vi kunnat börja lite halvdant för att växla upp och växa in i det under säsongen. Så att dra några som helst slutsatser om hur säsongen kommer bli låter sig inte riktigt göras.

Och så fick Charles bli kung till sist också. Det hade man väl inte riktigt trott när man slog upp ögonen i morse. Ändå lite hisnande att tänka på att gamla Bettan faktiskt haft jobbet under hela popkultureran, från innan Elvis, från innan rocken kom och vänder upp och ner på allt. Inte utan att det kommer bli lite intressant att se hur popkulturen kommer förhålla sig till att hon inte är kvar, och till Charles för den delen.

Har haft klart mycket mindre ont i armen av den här sprutan än av de tidigare. Under eftermiddagen smög sig en svag, svag huvudvärk på. Mer än så har gårdagens spruta inte märkts av. Gott så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home