Saturday, December 17, 2022

Rätt riktning

Lugnt och på ytan rätt händelselös lördag. Kollade på en film i eftermiddags, och blev sedan sittande och se om Ensam hemma när jag noterade att den gick på tv. Tycker den håller än, även om biten där tjuvarna går i fälla efter fälla var kortare än jag mindes den.

Brukar annars försöka gå ner på puben en sväng såhär sista helgen före jul. Brukar kunna vara lite trevligt och gemytligt och sådär. Fast eftersom jag inte varit eller är helt kry fick det vara i år. Dumt att chansa nu när jag ändå börjar känna mig bättre, då hade väl den påfrestning på kroppen en kväll vid bardisken trots allt innebär bara lett till ett bakslag. Känns ju ändå som att man vill maxa chanserna att vara helt frisk nästa helg. Men känner mig som sagt annars klart bättre nu. Har exempelvis inte behövt använda nässpray i dag. Det är ju bra att det går åt rätt håll. Förhoppningsvis fortsätter det så.

Slog mig när jag zappade förbi AFV att bebisar som välter måste vara något av det oemotståndligaste och roligaste som finns. Skulle jag någon gång få barn vore i alla fall 72% av syftet vara att få se dem välta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home