Thursday, June 15, 2023

Arbete och väder

Fullt jobbfokus idag också. Dock lite mindre körigt än igår, vilket såklart är skönt. Ska iväg på ett jobb imorgon också, eventuellt någon telefongrej om jag hinner. Sedan blir även lite jobb hemifrån skrivbordet på lördag, och så kan jag nog faktiskt rentav kosta på mig att vara lite ledig på söndag. Nästa vecka ser just nu måndag och tisdag ut att bli de mest intensiva dagarna, tänkte sedan se till att bli färdig med så mycket som möjligt på onsdag för att kunna ha lite halvsmooth sailing in mot midsommar på torsdag.

Han hur som helst börja provalyssna summer party-listan idag på eftermiddagen. Bara någon handfull låtar in än så länge, men bra att vara igång. Allt sånt där ruckas liksom lite när det är så mycket att göra på jobbet.

Och jo, det är ganska varmt här inne just nu. Är ganska hyggligt dagtid men frampå kvällen såhär blir det rätt varmt. Och det lär ju knappast bli svalare de närmsta dagarna när utetemperaturen sägs gå uppåt 30-strecket. Det är vad det är, är ju varken första eller sista gången man får uthärda hetta även om det är ovanligt varmt för att vara såhär tidigt på sommaren. Vore ju dock skönt om prognoserna slår fel och det blir lite svalare resten av sommaren. Fast så lär det väl inte bli.

Är det 30 grader på lördag när jag är klar med jobbet jag tänkt få gjort då så vete tusan om det inte får bli en glass.

Och förresten: bara en vecka kvar tills det inte är något mer tidningsjobb förrän i augusti. Vilken grej!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home