Wednesday, June 14, 2023

Körigt har det varit

Långt ifrån en lång dag. Tre intervjuer (två av dem på telefon), tre skrivna texter och dessutom jobbnärvaro på invigningen av Motorsportveckan. Det sistnämnda trodde jag först bara var att jag skulle knalla ner på torget och ta några bilder precis vid invigningsceremonin, men det visade sig jag att jag visst skulle vara med på invigningsminglet innan också. Så det drog ut lite mer på tiden än jag trott/tänkt. Är således ganska mör för tillfället. Får nog bli ett förhållandevis tidigt läggdags ikväll, för ska upp tidigt och åka iväg på jobb imorgon igen. Ser dock ut som att det ska kunna bli något lugnare efter det jobbet imorgon än det varit idag. Hoppas det i alla fall.

Har egentligen inte hunnit hända något alls utöver jobbet. Det har det liksom inte funnits tid till. Men noterar i alla fall att jag för en gångs skull hade rätt i gårdagens förutsägelse om Stanley Cup. Alltid något. Synd att jag inte hade satsat mitt livs besparingar eller så på det. Inte för att det bör ha varit några astronomiska odds, men satsar man tillräckligt mycket blir det ju en bra summa ändå.

Förutsatt att det itne dyker upp något oväntat under eftermiddagen imorgon hoppas jag kunna börja provlyssna på Summer Party-listan då. Vore bra att ha det gjort under helgen. Behöver fixa en omslagsbild också. Gäller ju att hitta något som ger rätt känsla utan att bara blir sommarklyschor. Men det ska nog lösa sig, det brukar det ju göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home