Monday, August 28, 2023

Minskande surfmängd

Fick ett meddelande ikväll att surfen på telefonen börjar ta slut. Trodde först att det var bluff för historiskt har jag inte varit i närheten av att bränna min surfmägnd varje månad utan snarare haft löjligt mycket i potten. Loggade in på operatörens hemsida och kollade och jodå, det var väldigt lite kvar. Kuriöst tyckte jag. Tills jag hittade informationen om att den lyxiga tjänsten att surfa fritt på sociala medier togs bort redan i januari. Det var ju bra att man fick veta när det började gälla. Men inte så konstigt då att mängden förbrukad surf stigit kraftigt. Nu är det ju som väl är inte så mycket kvar av den här månaden så ska förhoppningsvis klara mig med det som finns kvar utan att köpa till extra. Sedan får vi se om det upprepar sig kommande månader så jag behöver uppgradera abonnemanget eller hur det blir. Dock innebär nästa steg abonnemangsmässigt hos min operatör, som jag inte har någon lust att byta, orimligt mycket mer surf än vad jag skulle vara i närheten av att göra över med per månad. Så det skulle ju kännas lite onödigt så sett. Jaja, det lär visa sig vad som sker.

I övrigt har jag smugit igång med det som ska göras till nästa nummer av tidningen. Börjat kolla med kollegerna vad som ska vara med, börjat ringa runt till folk som ska intervjuas. Tog en promenad ner på stan och köpte boken en kompis valt till vår något oregelbundna minibokcirkel. Det sistnämnda har såklart inget med jobbet att göra, men det hör till vad som gjorts under dagen.

Litet möte på kontoret imorgon. Därutöver inget konkret bestämt. Har några fler samtal att ringa. Och så ska jag väl försöka använda surfen så lite som möjligt så det inte tar slut. Har fått lite nya känningar i ländryggen idag, så det hoppas jag inte blir värre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home