Thursday, October 19, 2023

Flyt och sväng

I dag kändes det som att jag äntligen hittade flytet och svänget i skrivandet efter att det stundtals känts trögt med texterna till det här numret. Så dags nu när det var sista dagen, men bättre sent än aldrig. Rent krasst var det väl också nu det behövdes som mest i och med att jag behövde få allt färdigt. Var i väg på ett lite senare jobb i eftermiddags, så har ägnat både dagen och kvällen åt jobb. Är såklart lite seg just nu, men nu blir det ju lite lugnare några dagar så man hinner ta igen sig.

Imorgon har jag tid hos banken för att kunna fixa nytt bank-id sedan jag bytte telefon. Har ju införts någon säkerhetsgrej att man måste ha giltigt pass eller nationellt id-kort för att kunna göra det online (säkert ett gott syfte, men bara krångligt i praktiken), och eftersom jag inte har det måste jag besöka banken. Något som såklart hade varit betydligt lättare om inte SEB förbättrat sin tillgänglighet genom att slå igen kontoret här i stan. Så det är bara att ta bussen till Örebro. För ett ärende som mellan tummen och pekfingret bör ta ungefär fem minuter. Rimligt.

Eftersom bussarna och den bokade tiden inte riktigt synkar måste jag dessutom kliva upp tidigt för att sedan ha ungefär en timme att slå ihjäl i Örebro. Typiskt kul.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home