Sunday, November 19, 2023

Kalasgött!

Bofors - Björklöven 5-4 (1-0, 2-4, 2-0)

Ska först och främst sägas att matchen spelades i går, men jag och en kompis drog ner till puben efter matchen så därav rapport först i dag. Med det sagt så en i stora delar bra match av BIK. Kändes tungt när Björklöven fick in 2-4, men vi lyckades peta in en reducering innan andra periodpausen och därifrån gjorde vi det riktigt bra. Två tjusiga PP-mål i tredje och sedan grymt krigat i defensiven de minuter som återstod. Och en ny stark vändnings således, visar på stark karaktär men visst kan man önska att man inte hamnar i en position där man måste vända.

Lite sisådär försvarsspel på ett par av lövens mål. Men en stark offensiv. Underhållande match att titta på. Mycket skott åt båda håll. Med tanke på poängen vi plockat de senaste matcherna får man onekligen säga att vi hittat formen efter den poängmässigt usla inledningen. Skiljer väldeliga hur många matcher lagen spelat, men för tillfället är vi uppe på en tiondeplats. Så högt har vi inte legat på hela säsongen. Faktum är att hade vi haft samma poängsnitt som vi haft sedan vi tog våra första poäng i omgång sju redan från start hade vi så som tabellen ser ut just nu varit uppe på en andraplats. Det illustrerar rätt väl hur mycket en sådan inledning vi hade kostar. Men också hur poängen trillat in sedan dess. Man börjar onekligen känna att det finns klar potential att klättra i tabellen.


Nåväl, var alltså ute en sväng efter hockeyn. Eller ja, vi började med bokprat före hockeyn, käkade (coh drack ett par öl) i puben i hallen, kollade på matchen och knallade sedan vidare till reddan. Trevlig kväll. Inte särskilt hårt, men nog för att störa sömnkvalitén tillräckligt för att jag ska ha varit rätt seg i dag. Men det är smällar man får ta. Rätt normal söndag utöver det. Det är väl ungefär vad som finns att säga om den saken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home