Wednesday, July 08, 2015

Gott om tid igen

Rent generellt sådär känns det som att jag haft ganska gott om tid idag också. Skönt det. Fast egentligen handlar det nog mer om att det jag haft att göra flutit på väldigt bra. Så som det kan göra ibland.

Fortfarande varmt här inne dock, trots att det nu varit svalare ute i några dagar. Känns faktiskt betydligt varmare här inne än vad det gjorde under de väldigt varma dagarna i förra veckan. Skumt får man säga. Är det så imorgon kväll också får jag nog nästan öppna fönstren lite grann och se om jag kan få till lite korsdrag. Vore kul för övrigt att få reda vad det beror på att det känns varmare här inne nu. Själv skulle jag tippa på att det på något vänster lagrats värme i väggarna som nu värmer upp lägenheten, i kombination med att jag just inte haft balkongdörr eller fönster eller så öppet de senaste dagarna så att den värme som kom in förra veckan i någon mån finns kvar. Nu vet jag visserligen inte alls om någon av de två grejerna överhuvudtaget är fysiskt möjligt, men som rena spekulationer känns det ändå lite rimligt.
Märkligt är det hur som helst att när det var knallvarmt förra veckan kändes det inte så himla varmt här inne, men nu när det varit 15-20 i ett par, tre dagar är det så man sitter och blir lite småsvettig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home