Wednesday, May 04, 2016

Kan sköta mig själv

Var på arbetsförmedlingen igen idag. Möte med arbetsförmedlare för att fastställa handlingsplan. Visade sig att vi var ganska överens om att jag klarar mig bäst själv. Ska bara skicka in en aktivitetsrapport en gång i månaden, annars söker jag bara på som vanligt. Så det är väl rätt okej ändå.

När jag gick igenom Boforsområdet på vägen dit och slogs av att det inte så lite påminner om ett campusområde. Känslorna och minnena det och bläddrandet bland kursintyg häromdagen väckte fick mig att fundera på om det kanske ändå är på universitetet jag hör hemma. Jag har egentligen aldrig varit främmande för att någon gång återvända till det akademiska och söka in på forskarutbildningen. Men jag har hela tiden sagt att jag i så fall vill göra något annat först. Det håller jag fast vid. Men samtidigt, har jag inte fått ett jobb när sista ansökningsdag börjar närma sig framåt höstkanten är det kanske dags att jag på allvar sätter mig ner och funderar på hur jag ska göra.

För att byta ämne var jag lite sugen på att gå ut på balkongen och ta en öl i solen efter eftermiddagens matiné. Fast vid det laget hann det dra in tillräckligt med moln och vind för att det inte längre skulle vara särskilt skönt därute. Men det lär väl bli fler tillfällen. Nu ska det ju soligt och varmt några dagar sägs det.

Improviserade förresten ihop en ny kycklingrätt till mat idag. Det blev väldigt bra. Det blir ofta väldigt bra när jag improviserar ihop nya rätter. Uppenbarligen är jag ett kulinariskt geni.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home