Tuesday, May 17, 2016

Påfyllning i bokhyllan

Promenerade iväg till Spongs och köpte en bunt nya böcker idag. Använde upp det sista av presentkortet jag fick i julklapp. Hade egentligen tänkt vänta tills senaste Ajvide Lindqvist kommer på pocket (vilket iofs borde vara snart), men jag behövde fylla på olästhögen nu och när Rörelsen väl kommer på pocket får jag väl betala för den själv helt enkelt. Så det blev en trevlig liten bunt med fyra böcker. En svensk, en brittisk, en tysk och en österrikisk. Så kan ni ju fundera lite på vad det kan vara för titlar.

Annars har dagen inte bjudit på några större överraskningar. Gjorde en god gorgonzolapasta till middag och slog mig sedan ner och kollade matchen mot Ryssland i hockey-vm. Faktiskt första hela matchen jag sett det här vm:t, de tidigare matcherna har det av olika skäl inte blivit av att jag sett i sin helhet. Av det jag sett från turneringen får jag dock lite samma känsla av Sverige som man fick av BIK under säsongen. Helt okej i anfallszon, men ett jäkla kladdande och slarv i egen zon och en hel del rejäla bjudningar i försvarsspelet. Så det gäller att de får ordning på det defensiva spelet nu inför kvartsfinalen, för det kommer krävas om det ska finnas någon chans att slå Kanada.

Hann även hänga på balkongen en stund på eftermiddagen. Men det blev inte mer än lite drygt en timme, för sedan hade jag annat jag behövde kliva in och ta tag i. Fast den stund det blev var gött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home