Thursday, May 12, 2016

Georgien

Att Georgien gick vidare var ju kul. Lätt deltävlingens (kanske rentav årets?) bästa låt. Utanför tävlingen en inte jätterolig indierocklåt av brittiskt snitt, men i sammanhanget och ställt intill övriga tävlingsbidrag är den lysande. Mer indierock i eurovision!
Sen måste man ju älska att basisten i bandet enligt uppgift heter Giorgi Marr. Helt fantastiskt namn. Man hoppas ju att det inte är taget utan att han på riktigt faktiskt heter så.

I övrigt kändes väl standarden på bidragen något högre idag än i den förra semifinalen. Åtminstone lägstanivån. Det fanns ju en hel hög klart intetsägande och stentrista bidrag idag också. Twittrandet gick hyfsat men det kan bli bättre. Nu har jag ju ett par dagar på mig innan finalen att klura ut ett gäng smarta, roliga, slagfärdiga, dräpande, sarkastiska, välformulerade tweets om de som tävlar där. Det blir nog bra.

Och jo, jag har suttit på balkongen idag också. Satt där och funderade på Kierkegaard bland annat. Det kan man också ägna en torsdag åt. Nu sägs det ju dock att det ska bli svalare och molnigare ett tag så det var väl kanske sista balkongdagen på ett tag, men det får väl visa sig. Skulle verkligen inte ha något emot om det gick att sitta där ute och bläddra igenom tidningen imorgon också.

Åt även en glass på balkongen. En Cornetto. Den var god.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home