Friday, May 13, 2016

Ett år sedan en fantastisk natt

Idag blev det inget balkonghäng. Det har varit mulet och småkyliga vindar (under eftermiddagen och kvällen: regn) så bortsett från den dagliga promenaden har jag hållit mig inomhus. Har tagit det lugnt, fått iväg någon jobbansökan som inte blivit av tidigare under veckan och lite sådär. En inte helt ovanlig fredag liksom.

När jag under kvällen satt och lyssnade på musik slog det mig att det just idag är ett år sedan jag hade en av mina bästa kvällar och nätter någonsin, då jag först åt middag på Heising och senare dansade in morgonen på en indieklubb i Berlin. Det var en ljuvlig natt.
Minnet av den där natten på indieklubben i Berlin fick mig även att tänka på att det i höst är tio år sedan vi körde igång Klubb Perfektion. Det behöver naturligtvis uppmärksammas och firas på något sätt även fast vi inte haft någon verksamhet på några år. Har någon idé sådär om vad man skulle kunna hitta på, inget stort och avancerat men ändå ett jubileum. Får mig sätta mig till veckan och kolla lite med ställena i stan och se om de skulle vara intresserade av att hitta på något. Lite tidigt kan tyckas, men lika bra att vara ute i god tid så man kan tänka om ifall det skulle behövas. Dessutom är det inte så jäkla lång tid som det kan verka. Nu är det snart sommar och sedan rätt vad det är har det blivit september. Så det är ju så att säga inte mycket att spara på.

Fan, jag längtar tillbaka till Berlin. Jag och en kompis pratade lite löst om att vi skulle åka dit i slutet av april, men han bangade när det började bli konkret och det bara återstod att ta det definitiva beslutet att boka. Så det får bli någon annan gång istället.

Hur som helst ska jag eventuellt ut på en loppisrunda imorgon. Kan vara dags att utöka min Hemmets Härold-samling med lite nya fina titlar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home