Monday, June 20, 2016

Dags för genomlyssning

Blev klar med den där spellistan idag. Återstår bara att lyssna igenom den för att se så att det funkar och flyter och håller ihop och så. Gick ovanligt smidig att sätta låtordningen i år faktiskt. Visst fanns det en del passager där man fick klura en del och testa lite vad som fungerade, men på det hela taget gick det utan några större problem. Det är väl rutinen antar jag.
Spontan känsla utan att ha lyssnar igenom helheten är väl att det blev en ganska bra lista i år. Bra mix  av låtar, bra låtordning, bra dynamik. Annars brukar det vara någon låt som är svår att passa in med övriga låtar, men det tycker jag inte direkt att det varit i år utan alla låtar har verkligen sin plats. Och ingen låt av det där slaget som känns kul nu i stunden men som man nog skulle hoppa över om man lyssnar på listan om ett halvår. Det sistnämnda vet man ju i och för sig inte förrän om ett halvår, men den spontana känslan är sådan i alla fall. Nåväl, listan ska som sagt lyssnas igenom en gång innan den är att betrakta som helt färdig. Läggs traditionsenligt upp här någon gång på torsdag.

Utöver att sätta låtordningen har jag väl inte gjort skitmycket under dagen. Det har mest varit vardagsgrejer liksom. Kom mig för att ringa till tandläkaren dock, så jag fick en tid nästa vecka. Återstår att se hur pank jag är när jag går därifrån. Kikade för övrigt lite i deras prislista och insåg att det nog var tur att jag hade tandställning när jag var liten. Hade jag velat göra motsvarande tandreglering nu hade det gått på omkring 25-30000. Men eftersom jag gjorde det som barn var det gratis. Fast det tycker jag gott att tandvården kunde vara för vuxna också.
Skrota RUT, återinför förmögenhetsskatt och slopa om inte alla så åtminstone ett par jobbskatteavdrag och lägg pengarna på gratis (eller åtminstone väldigt mycket billigare) tandvård istället. Det är ju bisarrt att en vanlig undersökning ska gå på över 700 samtidigt som de socioekonomiskt gynnade får sitt tjänstefolk betalt med skattepengar.

Nåväl, jag ska nog dricka ett glas vatten för jag är visst lite törstig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home