Sunday, June 05, 2016

Lider med er

Egentligen ingen uppseendeväckande söndag. Läste tidningen ute på balkongen, gick ner och åt hos morsan och farsan. Ungefär som söndagar brukar se ut (okej, det är inte varje söndag tidningen läses på balkongen, men ni fattar).

Morsan och farsan hade förresten hört ett rykte om att Red Bricks mystiska stängdhet ska bero på att de gått i konkurs. Det vore fruktansvärt om det stämmer. Så himla outsägligt sorgligt och trist och tråkigt och hemskt. Fuck you karlskogabor som inte haft vett att frekventera stans bästa pub, stans bästa bar, stans bästa hak. Inte bara är det trist för min egen del som förlorar ett stamhak, utan framförallt lider jag något fruktansvärt med Therese som drivit det och med personalen. Måste vara oerhört tungt, det är ju inte längesedan de tog över. Så många varma tankar till dem, och ännu fler ännu varmare tack för alla trevliga kvällar jag tillbringat vid den där bardisken. Jag hoppas det här inte avskräcker inför framtiden, ni hade något riktigt grymt på gång. Sällan har jag känt mig så hemma och så välkommen på något ställe, det har varit en ära att vara gäst hos er. Hoppas vi ses vid någon bardisk igen.

(Och ja, lite hoppas man ju att det slutar med att de "bara" ombildar ägarbolaget och fortsätter driva puben. Eller att de försatt stället i konkurs av något formellt skäl just för att kunna flytta över driften till ett nytt bolag. Fast det känns tyvärr som en ganska fåfäng förhoppning, även om det ur min egen rent egoistiska synvinkel skulle det vara det bästa. Fast allra bäst vore naturligtvis om ryktet inte stämmer överhuvudtaget.)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home