Monday, August 15, 2016

Tvättat och suttit på balkongen

Har haft tvättdag. Det har gått fint, även om det ju aldrig är särskilt jätteinspirerande att kliva upp jättetidigt för att gå ner i tvättstugan. Utöver tvättandet har det väl dock inte hänt så värst mycket. Balkonghäng eftersom det varit fint väder. Det är väl ungefär vad jag ägnat mig åt under dagen utöver tvättandet. Har fått ett par lovande besked under dagen, blev lite OS under kvällen, höll på att nicka till i soffan strax före lunch men vaknade av att jag slog huvudet i väggen. Ungefär så.

På tal om balkonghäng börjar jag förresten fundera på om det kan vara så att vi nått tidpunkten på året då getingsamhällena börjar kollapsa. Även om det sägs att det varit ett getingår tycker jag att det har varit ganska lugnt här, har inte blivit antastad av särskilt mycket getingar alls under sommarens balkongdagar. Har inte sett några anmärkningsvärda mängder getingar alls faktiskt. Men idag kändes de lite mer nyfikna och envisa mot vad de gjort tidigare under sommaren, lite mer frifräsiga sådär. Men det är bara en känsla. Jag har egentligen ingen aning, och en dag är lite för dåligt underlag för att kunna dra några slutsatser. Vi får väl se vad som händer framöver.

Jag är rätt trött. Man blir det om man kliver upp mycket tidigare än vanligt. Och i ärlighetens namn har jag nog en del sömn att hämta igen från tidigare också, har blivit en del ganska sena nätter och/eller morgnar där jag av olika anledningar vaknat för tidigt på sistone (förra veckan var det ju exempelvis ett par dagar i rad som jag blev väckt av att någon borrade tidigt på morgonen). Borde kanske se till att kosta på mig en sovmorgon någon dag. Men nåväl, det får vi väl också se framöver om det kan passa att klämma in.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home