Monday, December 26, 2016

Juldagen dagen efter

Blev en liten juldagsutgång igår. Vin med André och ett par kompisar till honom, och sedan hamnade vi på Gastro. Blev en bra, rolig, härlig kväll. Träffade några bekanta jag inte sett på länge (typiskt juldagen), drack öl, blev bjuden på en hotshot, hade roligt helt enkelt. Bra utgång. En anekdot från kvällen som kan nämnas är annars att en av Andrés bekanta sa hela kvällen att hon skulle vara vår winggirl och se till att få ihop oss med någon. Det slutade med att det var vi som lyckades fixa ihop henne med någon snubbe hon följde med hem. Roligt ändå.

När jag kom hem (eller "hem", är ännu kvar hos föräldrarna) blev jag sittande och tjöta med min syster och vår kusin en stund. Drack ett till glas vin, det blev ganska sent och vi konstaterade att världen är bra liten och full av lustiga sammanträffanden. Exakt vilka lustiga sammanträffanden kanske jag berättar någon annan gång om andan faller på.

Blev inte särskilt många timmars sömn så jag har varit rätt seg idag. Trött rentav. Och jag blev väl inte direkt piggare av den traditionsenliga annandagskalkonmiddagen hos farmor. Var inte långt ifrån att somna till fikat efter maten. Är egentligen först nu framemot kvällen jag börjat piggna till något sånär. Men det var gårdagskvällen värt.

För övrigt var ju Kent-dokumentären cirka jättebra. Ser fram emot del två imorgon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home